dissabte, 1 de març de 2014

Un total de 834 persones, 10 carrosses i 31 comparses inscrites a la rua del Carnaval de Móra d'Ebre d'aquesta tardaMóra d'Ebre celebrarà els actes de les festes del Carnaval avui i demà, dies  1 i 2 de març. L'acte central serà la rua d'aquesta tarda, que començarà a les 19.00 h, amb la concentració de carrosses i comparses al passeig del Pont. Fins al moment s'han inscrit 834 persones per participar en aquesta rua, 10 carrosses i 31 comparses. La rua estarà animada per tres batucades i, en acabar, hi haurà un sopar popular en unes carpes instal·lades a la plaça de la Cultura i Festa Imagina Ràdio. El resultat dels guanyadors del concurs de disfresses es donarà a conèixer a les 10 de la nit a les carpes.

Programa d'actes

DISSABTE 1 DE MARÇ

A les 19 hores: Concentració al Passeig del Pont de totes les comparses i carrosses.

A les 19:30 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: Passeig del Pont, Raval del Sol, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, Avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura.

La rua comptarà amb l’acompanyament de la companyia Baraka Circ, amb l’espectacle Batuclown; del Grup de Percussió de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, i Soroll i Prou de Corbera d’Ebre; i les Xarangues La Murga de la Fatarella, Tal com Sona de Paüls i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

En arribar a la Plaça de la Cultura es continuarà la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval. Tot seguit, repartiment de Llonganissa per a tots els participants a la Rua i entrega de premis a les comparses i carrosses guanyadores de la Rua de Carnaval 2014 (Inscripcions a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 28 de febrer):

CARROSSES (Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.)

1r PREMI – 250 €
2n PREMI – 150 €
3r PREMI – 100 €

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

1r PREMI – 250 €
2n PREMI – 150 €
3r PREMI – 100 €


COMPARSES DE MENYS  DE 10 PERSONES

1r PREMI – 100 €
2n PREMI – 50 €
3r PREMI – 30 €

Sopar popular, on cada comparsa s’haurà de portar el seu sopar. Durant el sopar i fins altes hores de la matinada, Festa i Música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.


DIUMENGE 2 DE MARÇ

A les 17 hores: Concentració a la Plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i Cercavila pels carrers: Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.

A les 17:30 hores a la Carpa de Carnaval situada a la plaça de la Cultura: Carnaval infantil, amb l’espectacle Monstres, a càrrec de la companyia La Banda del Drac. Repartiment de Coc i Xocolata per a tots els nens i nenes disfressats.

A les 18 hores al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i Concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Premis pels 3 millors i per tots els participants. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre.

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l’Ajuntament de

Es prega puntualitat per iniciar la Rua.

L’organització es reserva el dret de poder alterar l’ordre, l’horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.er alterar l’ordre, l’horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.
Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014