dijous, 13 de febrer de 2014

Móra d'Ebre inaugura l'exposició "Fet amb les mans"

La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre acull l'exposició "Fet amb les mans", de manualitats i labors, a càrrec de l'Associació Cultural Rosa d'Abril. La mostra aplega els treballs efectuats per una trentena de dones de Móra d'Ebre i poblacions veïnes durant les trobades setmanals que fan a la Sala de Vidres de La Democràcia.

Teixits, làmpades, rellotges, articles de decoració, cistells, roba, brodats, pintures, escultures, manualitats... són algunes de les realitzacions de les participants d'aquest taller, que té la característica que no hi ha professor, ja que són les mateixes participants les que ensenyen les seues habilitats a la resta.

L'exposició de manualitats es complementa amb una altra mostra de fotografies antigues aplegades pel veí de Móra d'Ebre Santi Alfonso, anomenada "Rodant el temps". Totes dos exposicions restaran obertes al vestíbul del teatre els dies 14, 15 i 16 de febrer, de 17 a 20 h.

L'acte inaugural ha comptat amb la presència de l'alcalde de la població, Joan Piñol, i de diversos regidors de l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014