dilluns, 3 de febrer de 2014

Josepa Arpal serà la nova presidenta de l'Associació de Jubilats de Móra d'Ebre

La veïna de Móra d'Ebre Josepa Arpal Mañé, de 73 anys, prendrà possessió del càrrec de presidenta de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre el dia 15 de gener, en substitució de l'actual presidet, Joan Lluís Fidalgo Panadés, que ha romàs al capdavant de la junta durant els últims set anys.

Arpal encapçalava l'única llista que optava ocupar els càrrecs de la junta de l'entitat en les eleccions que es van celebrar el diumenge passat, 2 de febrer. El resultat de les votacions va ser de 170 vots a la candidatura, formada per catorze socis, i 7 vots en blanc.

La virtual nova presidenta ha explicat que el primer que farà la nova junta és reunir-se amb els membres de la junta sortint per fer-se càrrec de la situació de l'entitat i, posteriorment, elaborar un pla de treball. Arpal considera que els mandats de les juntes de l'entitat haurien de ser curts, de dos anys de durada, però també és conscient que de vegades costa trobar persones que es vulguin comprometre, "i més a la nostra edat", ha sentenciat.

Josefa Arpal s'ha mostrat molt satisfeta pel suport obtingut i perquè, a banda dels catorze membres de la candidatura, hi ha moltes persones que s'han ofert a treballar i col·laborar com a voluntaris en les activitats i tasques que es tirin endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014