dimarts, 11 de febrer de 2014

Exposició "El llegat dels contes de fades", a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre

Del 12 al 25 de febrer la Biblioteca Comarcal acull l’exposició itinerant “El llegat dels contes de fades”, una mostra formada per 12 obres pictòriques basades en els contes més coneguts dels germans Grimm. L’autora, Jeice D. Hernández, no  proposa la imatge dels contes que hom està acostumat a veure, sinó un punt de vista diferent que  permet redescobrir-los. La interpretació que Jeice fa de les històries tradicionals es basa en els seus coneixements sobre la repercussió que han tingut els contes dels germans Grimm en les persones i en la història de la literatura universal. L'autora treballa dos factors clau dels contes de fades, com són el simbolisme i la dualitat presents en aquests relats.  

Per millorar l’experiència de l’espectador, les obres s’acompanyen de codis QR que donen informació detallada del quadre i, en ocasions, es pot veure el seu procés de creació.

A més, des de la Biblioteca Comarcal ha preparat una selecció de contes de fades perquè els usuaris se'ls puguin en préstec.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014