dimarts, 18 de febrer de 2014

Alumnes del Col·legi Santa Teresa visiten l'Ajuntament de Móra d'Ebre

Un grup format per 24 alumnes de 2n de cicle inicial d'Educació Primària del Col·legi Santa Teresa han visitat aquest dimarts 18 de febrer l'Ajuntament de Móra d'Ebre i han participat en un ple infantil amb la presència de l'alcalde, Joan Piñol, i membres de l'equip de govern.

El grup, acompanyat per dos mestres, han sigut rebuts per l'alcalde al despatx d'Alcaldia i després han efectuat un recorregut per diferents departaments i dependències de la casa consistorial. També han fet estada a la prefectura de la Policia Local i han tingut l'oportunitat de conèixer el dia a dia dels policies, així com l'interior d'un cotxe patrulla.

Durant la visita, el grup ha fet preguntes als responsables de les àrees municipals i al cap de la Policia Local sobre el funcionament dels departaments i diferents qüestions vinculades a la gestió municipal.

Els infants han participat en una sessió plenària infantil a la sala de plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde i membres de l'equip de govern. Durant la sessió, els alumnes del Santa Teresa han fet un seguit de suggeriments i de propostes als membres del ple, i també han fet un seguit de comentaris sobre qüestions positives del poble.

L'alcalde i els regidors han contestat les qüestions plantejades pels infants, de 7 anys, i han qualificat de "molt enriquidora" aquesta experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014