divendres, 3 de gener de 2014

La Policia Local de Móra d'Ebre ofereix un taller de seguretat vial al Parc de Nadal a una vuitantena de xiquets

La Policia Local de Móra d'Ebre ha ofert avui, 3 de gener de 2014, un taller de seguretat vial adreçat als infants assistents al Parc Infantil de Nadal de la localitat, amb una participació d'una vuitantena de xiquets i xiquetes.


El taller ha consistit en una explicació de consells de seguretat vial per part d'agents de la Policia Local en grups de cinc xiquets. Posteriorment, els infants han fet un tomb amb un cotxe patrulla fent servir la sirena i altres elements del vehicle. Els participants a l'activitat han sigut obsequiats amb llaminadures i un petit joguet.

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Esplai Treu Banya són els organitzadors de la XXIX edició del Parc de Nadal, que se celebra al Pavelló Municipal d'Esports, adreçat als xiquets de 3 a 14 anys. El dia 4 de gener (demà) tindrà lloc la darrera de les nou jornades d'activitats d'aquest parc.

Amb el lema "Vine i descobreix... l'univers!", el parc ofereix als infants diverses activitats, com ara inflables, zona digital, taller de maquillatge, taller de decoració d'ungles, taller de fang, taller de l'univers, rocòdrom, llit elàstic, futbilí i tennis de taula. A banda d'això, l'organització ha presentat cada dia activitats extraordiàries, fins a 43, entre les quals tallers, passejades en trenet, cagatió, conducció de karts o visites de personatges infantils, entre d'altres.

La inauguració va tindre lloc el dia 23 de desembre de 2013, a càrrec de l'alcalde, Joan Piñol, i de la regidora responsable del parc nadalenc, Montserrat Pineda. L'horari d'obertura del parc és de 16.00 a 20.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014