dimecres, 22 de gener de 2014

Inversió de 619.000 euros per a l'ampliació de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'EbreInfraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, ha publicat l'adjudicació del contracte d'execució de les obres d'ampliació de l'Escola Lluís Vñas, de Móra d'Ebre, incloses en el Programa de reforma, ampliació i millora (RAM 2013) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Les obres que s'han d'efectuar en aquesta escola estan pressupostades amb 619.734,09 euros i tenen un termini d'execució de set mesos. La presentació de les ofertes finalitzarà el dia 12 de febrer, a les 13.00 h.

Les obres consistiran en l'ampliació del centre escolar per resoldre la ubicació de les àrees d'administració i biblioteca, i la instal·lació d'un ascensor que faciliti l'acessibilitat a totes les plantes de l'edifici, amb l'objectiu d'aconseguir nous espais necessaris i eliminar barreres arquitectòniques.

La realització d'aquestes obres és una vella reivindicació del consistori morenc i de la comunitat educativa del col·legi públic local. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha manifestat la seua satisfacció per l'anunci i confia que la resolució dels problemes d'espai i de barreres arquitectòniques de l'escola sigui una realitat el curs vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014