divendres, 10 de gener de 2014

Móra d'Ebre: PROGRAMA DE SANT ANTONI ABAT 2014 FESTA MAJOR D’HIVERN DEL 13 AL 19 DE GENER


Ruta Tapa Porca 2014 - Ruta de tapes elaborades amb ingredients provinents del porc. Establiments col·laboradors: Poliesportiu, La Creu, Piscolabis, Hostal La Creu, Cafè Comarques, Avinguda, Sota de Copes, Cosmos, 9 Turú, Deporte,
Carusso's i 7 de Ribera.


DIMECRES 15 DE GENER

18:30 h – Al Centre Cívic La Magdalena, Xerrada: Solucions Agrobiològiques en fruiters d'os i olivera, a càrrec de Victor Perdrix i Josep A. González.


DIJOUS 16 DE GENER

19 h - A La Llanterna Teatre, inauguració de l'Exposició "El Foc Festiu al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre". L'exposició restarà oberta els dies 17, 18, 19, 25 i 26 de gener i 1 i 2 de febrer, de 19:30 a 21 hores.

20 h - A la Sala d'Exposicions Julio Antonio, inauguració de l'Exposició "Calaix de Sastre" de l'Associació Cultural La Riuada. L'exposició restarà oberta els dies 17 i 18 de 19:30 a 21 hores i dies 17 i 19 de 12 a 14 hores.

DIVENDRES 17 DE GENER

8:30 h - Benedicció de les tradicionals coques i panets de Sant Antoni, que es vendran durant tot el matí. També es vendrà oli de l'Agrària de Móra d'Ebre.

De 9:30 a 11 h - A LA PLAÇA DE BAIX - XI FESTA DE LA CLOTXA A MÓRA D'EBRE.

Tothom que vulgui, es podrà preparar la seva clotxa, fins a esgotar existències.

L'Agrària Sant Antoni Abat de Móra d'Ebre, fa aportació gratuïta de l'oli per la preparació de la clotxa El número del tiquet de la clotxa permetrà participar, a les 12:15 h, del sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

11:30 h - Benedicció dels animals i cercavila de carrosses, cavalls i carruatges, acompanyats per la Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre, amb el recorregut pels carrers: Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques
Catalanes, Antoni Asens i Barca.

12 h - Homenatge a la pagesia i reconeixement a la tasca de tota una vida en la figura d'una persona del nostre poble. A continuació es farà el sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

Tot seguit - Actuació de la Rondalla d'Espai de So i Ballada de la Jota de Móra

12:30 h - A l'Església Prioral de Sant Joan Baptista Missa Major en honor de Sant

17 h - Al Casal de l'Associació de Jubilats i Pensionistes, Xocolatada per a tots

18 h - Al Centre Cívic La Magdalena, Xerrada: De tant en tant, cal parlar del passat:

- Sant Antoni, una festa popular

- 20 fotos de Móra d'Ebre comentades

- Projecció del curtmetratge "Sant Antoni 1968"

A càrrec de Santi Alfonso, Jordi Llambrich i Ferran Roca. Al finalitzar, coca de

Sant Antoni i mistela per a tothom.


DISSABTE 18 DE GENER

11 h - A la Plaça de Dalt, Jocs tradicionals per a totes les edats, amb més de 25 jocs diferents, curses de sacs, joc de la corda, etc. per a què tant petits com grans passin un matí d'allò més divertit.


21 h – Al 7 de Ribera, "Show Cooking" amb especialitats del porc de la xef Rosa Vallespí i presentació dels vins del Celler Bernaví de Villalba dels Arcs. Reserva anticipada al 7 de Ribera.


22 h - A la Llanterna Teatre Municipal, Espectacle: Llegendes urbanes i alguna de campestre, a càrrec de Grappa Teatre. Espectacle d'humor per a tots els públics, amb entrada gratuïta.


DIUMENGE 19 DE GENER

18 h - A La Llanterna Teatre Municipal, Gran Ball de Sant Antoni amb el grup Frenesí, organitzat per l'Associació Cultural Intercomarcal Amics del Ball. Preu L'Organització es reserva, si cal, el dret d'alterar l'ordre, contingut i horari del programa d'actes.


ORGANITZA: Regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament de Mórad'Ebre, Agrària de Sant Antoni Abat i Comissió de Festes.


COL·LABORA: Associació Comarcal d'Amics del Ball, Associació Cultural La Riuada, Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre, Col·legi Santa Teresa, Escola Lluís Viñas, Llar d'Infants Xicalla, Escola Bressol "La Morera", Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre, Santi Alfonso, Sisco Granell, Carnisseria Nogales, Carnisseria Leopoldo Pujol, Carnisseria Manolo Martín, Bonàrea de Guissona, 7 de Ribera, La Llanterna Teatre Municipal, Grallers de Santantoni de Móra d'Ebre, Església Parroquial, Diputació de Tarragona.

PATROCINA: Exc. Ajuntament de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014