dijous, 16 de gener de 2014

Exposició "Calaix de sastre" a la Sala Julio Antonio de Móra d'Ebre

La Sala Julio Antonio de Móra d'Ebre acull l'exposició "Calaix de sastre", organitzada per l'Associació Cultural La Riuada, amb obres i materials de col·lecció de Miquel Gari (Fotos de una vida de treball), Ramon Gurrera (Anar al cinema cada setmana) i Núria Duro (Taller de treballs manuals de l'Ass.de Jubilats de Móra d'Ebre).

L'acte inaugural s'ha celebrat el 16 de gener i ha comptat amb la intervenció dels tres veïns que exposen. Miquel Garí ha presentat la seua col·lecció de fotos al voltant de la seua faena de mecànic i les ha qualificat com "la història de la meua vida". Ramon Gurrera, col·leccionista, ha presentat una col·lecció de fotografies de parelles d'actors cinematogràfics que es van fer famoses durant les dècades dels quaranta als seixanta del segle passat. Finalment, l'artista Núria Duro, que dirigeix els tallers artístics de la Llar del Jubilat, ha explicat que es tracta d'uns tallers creatius en què els participants trien en tot moment el que volen fer i ella només els aconsella sobre els materials i tècniques a utilitzar.

L'acte l'ha tancat l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, qui ha destacat que aquestes mostres reuneixen "història i sentiments". Ha elogiat la tasca que efectua en pro de la cultura local l'associació La Riuada, ha felicitat els tres veïns que exposen i ha animat a tothom a participar activament dels actes de Sant Antoni organitzats per a aquest cap de setmana.

Aquesta mostra es podrà visitar els dies 17 i 18 de gener, de 19.30 h a 21.00 h. El dia 17 (St. Antoni) i el diumenge 19 de gener, de 12.00 h a 14.00 h.  La inauguració serà el dia 16, a les 20.00 h.

Anteriorment, la regidora de Cultura, Montserrat Pineda, ha inaugurat a La Llanterna Teatre,l'exposició "El Foc Festiu al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre". La mostra restarà oberta els dies 17, 18, 19, 25 i 26 de gener i 1 i 2 de febrer, de 19:30 a 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014