diumenge, 26 de gener de 2014

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre dedica un monogràfic de 479 pàgines a Móra d'Ebre


El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE), juntament amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'associació La Riuada, va celebrar el 25 de gener l'acte de presentació de la revista Miscel·lània núm. 23, dedicada a Móra d'Ebre. La presentació va tindre lloc al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d'Ebre amb la presència de més d'un centenar de persones. Hi va haver les intervencions de Joan Piñol Mora, alcalde de Móra d'Ebre; Josep Antoni Collazos, president del CERE, i de Vicent Casadó Burillo, cap de Publicacions del centre d'estudis.

Aquest número de Miscel·lania del CERE és el més extens que ha publicat mai l'entitat ciultural, amb 479 pàgines, 28 articles (la majoria dedicats a Móra d'Ebre) i 200 fotografies i gràfics. És la segona vegada que el CERE dedica una publicació monogràfica de Miscel·lània a la vila de Móra d'Ebre, ja que a l'any 1991 el número 8 de la revista va tractar sobre la capital comarcal amb un exemplar molt més modest que l'actual (103 pàgines). Segons va explicar Casadó, Miscel·lània del CERE és el butlletí de l'entitat i el nexe d'unió habitual entre el centre d'estudis riberenc i la seua massa social.

D'aquest número s'ha fet una tirada de 600 exemplars que seran distribuïts la major part (més de 400) als socis del CERE i la resta es destinaran a la venda directa al públic i intercanvis amb altres centres d'estudis.

L'acte va finalitzar amb un brindis al vestíbul del teatre i la visita a una exposició dedicada a la revista formada per fotografies de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014