dijous, 12 de desembre de 2013

Signen un conveni per a la consolidacio del centre comercial a cel obert de Móra d'Ebre

 

Avui s'ha signat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre el conveni anual de col·laboració entre el Consorci de Comerç, Artesania, Moda i Ocupació, organisme adscrit al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat; la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Móra d'Ebre per a la consolidacio del centre comercial a cel obert de Móra d'Ebre.


El conveni  servirà per a finançar un seguit d'actuacions executades per la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre durant 2013, tals com les campanyes de tardor i Nadal, les dos fires de Bon Preu celebrades enguany, un curs d'aparadorisme, la participació de l'entitat comercial en certàmens com la Setmana Cultural o la Fira del Llibre Ebrenc o la participació a la III Jornada de Dinamització Comerical  de les Terres de l'Ebre, actuacions valorades en 25.000 euros.

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens; l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i la presidenta de la Unió de Botiguers, Clara Rodríguez,, han sigut els encarregats de signar el codument,   que permetrà donar suport al finançament de les actuacions corresponents  a l'any 2013.
 
Els convenis tenen per objectiu consolidar i crear sinergies entre les administracions locals i les petites i mitjanes empreses comercials del territori, i convertir els eixos comercials urbans en un element motor de la dinamització econòmica dels municipis.
 

En el conjunt de les Terres de l'Ebre, el Departament d'Empresa i Ocupació destina un total de 77.100 euros a la dinamització del comerç dels eixos comercials de Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Mora d'Ebre i Gandesa.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014