dilluns, 9 de desembre de 2013

PIMEC Comerç organitza una jornada sobre venda de productes de proximitat a Móra d'Ebre

PIMEC Comerç ha organitzat avui a Móra d'Ebre una jornada sobre venda de productes de proximitat, amb l'assistència d'una vintena de botiguers i empresaris de la localitat. Han inaugurat la jornada i han donat la benvinguda als assistents l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol i Mora, i el president de PIMEC Comerç Terres de l'Ebre,  Joan Caballol i Angelats.

Julio Monfort i Tena, cap del Servei de Coordinació d'Oficines Comarcals  de les Terres de l'Ebre del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, ha centrat la jornada amb una ponència anomenana "·El decret de venda de proximitat, generant riquesa en el territori". Durant la seva exposició, Monfort ha desgranat el contingut del Decret 24/2013 sobre l'acreditació de venda de proximitat, tot posant de relleu el seu component generador de riquesa al territori que porta associada la venda de proximitat.

Tot seguit, David Coll i Batllori, president de Pimec Agroalimentària, ha explicat els avantatges de la venda de proximitat i ha introduït i moderat la taula rodona titulada "La realitat  de la distribució i venda del producte agroalimentari autòcton al comerç de proximitat", a la qual han intervingut el president de Vinícola de Nulles, SCCL, Francesc Boronat i Sans, i el
gerent de Canals de Distribució Oliva, S.L., Carles Oliva i Monfar. A la taula rodona els dos participants han parlat sobre la seva experiència com a productor i comercialitzador, respectivament, tot posant èmfasi en les peculiaritats, dificultats, avantatges i satisfaccions de la venda de proximitat des de la seva perspectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014