dilluns, 2 de desembre de 2013

Móra d'Ebre organitza La Nit de les Muses, un espectacle literari innovador inspirat en la novel·la 'El joc de Sade'


La Fira del Llibre Ebrenc, l'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Institut Ramon Muntaner organitzen La Nit de les Muses, una nova activitat al voltant del llibre ebrenc. Es tracta d'un espectacle innovador inspirat en la novel·la
El joc de Sade, de l'escriptor moranovenc Miquel Esteve, que tindrà lloc el dijous 5 de desembre, a les 22.00 h,  a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre.

El contingut i el format de la festa volen ser una sorpresa, si bé el cartell anunciador avança la presència de l'autor, una performance a càrrec de Mistress Minerva, l'actuació de Ramon Faura (experiències mentals) i còctel i un aperitiu.

Les entrades (5 euros) es poden adquirir a Bassa La Papereria, a la Biblioteca Comarcal i a l'Ajuntament de Móra d'Ebre. Per accedir a la festa, el públic haurà de portar el seu exemplar de la novel·la, que també es podrà adquirir el mateix dia de la festa a La Llanterna al preu de 18 euros. L'autor signarà tants exemplars d'El joc de Sade com els lectors li demanin.

El joc de Sade es va publicar en català i en castellà per Ediciones B i ha constituït un èxit de vendes. S'ha traduït al portuguès a Brasil i l'autor en prepara una segona part. És una novel·la eròtica que aborda a través d'un joc d'intriga el món del sadomasoquisme, amb l'obre del Marquès de Sade com a referent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014