dissabte, 7 de desembre de 2013

El conseller Felip Puig visita el molí d'oli de l'Agrícola Sant Antoni Abat de Móra d'Ebre


El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha visitat avui (7 de desembre de 2013) el molí d'oli de la societat cooperativa Agrícola Sant Antoni Abat de Mora d'Ebre. Durant l'estada a les instal·lacions, el conseller ha conegut el procés de l'elaboració de l'oli d'oliva.

El conseller ha sigut rebut pel president de la cooperativa, Ramon Casadó, i per l'alcalde de la població, Joan Piñol. Durant la visita, Felip Puig i la resta d'autoritats presents, han presenciat tot el procés d'elaboració de l'oli de Móra d'Ebre, des de la recepció i descàrrega de les olives, el rentatge i la mòlta fins a l'obtenció de l'oli extra verge.

Ramon Casadó ha explicat al conseller l'activitat que desenvolupa aquesta societat cooperativa, dedicada principalment a la producció i comercialització d'oli d'oliva procedent de les finques dels seus socis. També ha explicat al conseller el projecte de catalogació de les oliveres més antigues del poble, de les quals l'Agrícola Sant Antoni Abat obté l'oli Mil·lenium, de qualitat superior i comercialitzat exclusivament en envasos de vidre de 250 cl.

L'estada del conseller Felip Puig a la cooperativa morenca s'ha emmarcat en una visita més àmplia, que s'ha iniciat al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, on s'ha reunit amb el president, Jordi Jardí, consellers comarcals i alcaldes de la comarca, i  ha mantingut una reunió de treball amb els empresaris productors de fruita dolça i oli de la comarca implicats en el projecte Treball a les 7 Comarques, un projecte subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

L'agenda del conseller s'ha completat amb la inauguració de dos fires, una a Tivissa i l'altra a la Fatarella (Terra Alta). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014