dimarts, 5 de novembre de 2013

L'Obra Social de La Caixa aporta 7.000 euros al projecte de recollida d'aliments frescos de Móra d'Ebre

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Obra Social de La Caixa han signat un conveni de col·laboració per finançar el projecte de recollida d'aliments frescos als comerços d'alimentació del municipi que tenen propera la data de caducitat, un projecte impulsat per la Regidoria d'Acció Social i Salut de l'Ajuntament morenc.

L'Obra Social de La Caixa aporta 7.000 euros a l'Ajuntament de Móra d'Ebre per tal que siguin invertits íntegrament a l'adquisició d'un vehicle isotèrmic que permeti el transport dels aliments frescos recollits als comerços fins al punt d'emmagatzematge i distribució.

La recollida d'aliments frescos és una iniciativa municipal, que compta amb la col·laboració de diversos comerços de la localitat i de Càritas per tal de proporcionar aliments frescos amb periodicitat setmanal a famílies amb pocs recursos de la localitat.

El conveni el van firmar l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i la directora de Banca Institucions de La Caixa, Tatiana Caro Le-gal, el dia 4 de novembre a l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014