dijous, 21 de novembre de 2013

L'Ajuntament de Móra d'Ebre signa un conveni de col·laboració amb PIMEC Comerç


L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha signat un conveni de col·laboració amb l'organització Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), en el decurs d'un acte celebrat a l'Ajuntament, presidit per l'alcalde, Joan Piñol, amb la presència de Joan Caballol, president de PIMEC Comerç a les Terres de l'Ebre, i Enric Calvo, secretari Institucional de PIMEC Comerç. També hi van ser presents dos representants de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre, Rosa Martí i Teresa Ardevol.

L'objecte del conveni és establir un marc de col·laboració entre l'Ajuntament i PIMEC Comerç per tal de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat, a través d'actuacions conjuntes que reverteixin en benefici de les petites i mitjanes nempreses comercials i de la cohesió territorial.

Entre les actuacions previstes hi ha el desenvolupament d'accions d'integració del comerç nouvingut i d'accions antirumors, la promoció de l'associacionisme, accions en l'àmbit del mercat de marxants i de difusió de les noves obligacions fixades pel Codi de consum, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014